ΛΕΥΚΑΔΑ

Αυτή η ιδιωτική εκδρομή είναι ιδανική για όλους όσους έχουν μόνο μια ημέρα στη διάθεση τους για να πάρουν μια μικρή γεύση από τις όμορφες παραλίες της Λευκάδας του Ιόνιου πελάγους και να ξεκουραστούν!

 

Η Λευκάδα ανήκει στα Επτάνησα και μοιράζεται το ίδιο πανέμορφο περιβάλλον του Ιόνιου με τα υπόλοιπα νησιά, αλλά με ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς η πρόσβαση στη Λευκάδα από την γειτονική Αιτωλοακαρνανία γίνεται οδικώς και το νησί δεν έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας. Στην Λευκάδα θα βρείτε εξαιρετικές παραλίες και τουριστικές υποδομές, οργανωμένη μαρίνα και περίφημα τοπικά προϊόντα.

 

Η Λευκάδα καλύπτει πολλές από τις επιθυμίες των επισκεπτών ως τουριστικός προορισμός. Η Λευκάδα διαθέτει πολλά αξιοθέατα. Το ίδιο το φυσικό περιβάλλον της Λευκάδας είναι υπέροχο και δημιουργεί εικόνες καταπληκτικές. Από τα καλύτερα αξιοθέατα μπορούν να θεωρηθούν όλες οι παραλίες στην δυτική Λευκάδα που βρίσκονται στην άκρη απότομων γκρεμών. Ενώ εξαιρετικές εικόνες θα δείτε και σε όλη την λιμνοθάλασσα της Λευκάδας. Βέβαια εκτός από το φυσικό περιβάλλον, τα βουνά, τα δάση, τα ακρωτήρια και τους καταρράκτες, υπάρχουν και οι ανθρώπινες κατασκευές. Ένα μεγάλο αξιοθέατο είναι η πόλη της Λευκάδας με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της στις παραδοσιακές κατασκευές, όπως και τα ορεινά χωριά της Λευκάδας που κρατάνε σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό τους ύφος. Αξιοθέατα αρχαιολογικού, ιστορικού, θρησκευτικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος θα βρείτε παντού στην Λευκάδα.

Αξίζει να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής σας εκδρομής τους καταρράκτες στο Νυδρί, ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα στη Λευκάδα. Οι μικροί καταρράκτες με τη δροσιά και τον χαλαρωτικό ήχο του νερού είναι ένα φανταστικό θέαμα. Επίσης ο καταρράκτης Δημοσάρη είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και εντυπωσιακά αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς στο νησί και στην Ελλάδα, αξίζει πραγματικά τον κόπο γιατί είναι μια περιπετειώδης και ενδιαφέρουσα διαδρομή.

 

Τέλος, θα μπορέσετε να βγάλετε φωτογραφίες από το Κάστρο Αγίας Μαύρας, ένα από τα εντυπωσιακά ιστορικά αξιοθέατα στο νησί. Το Κάστρο Αγίας Μαύρας είναι ένα επιβλητικό κάστρο που θα το συναντήσετε στην είσοδο της πόλης της Λευκάδας και ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα από τον Φράγκο ηγεμόνα Ιωάννη Ορσίνι. Το Κάστρο δημιουργήθηκε κυρίως για αμυντικούς λόγους, καθώς από αυτό οι Λευκαδίτες προσπαθούσαν να αποκρούσουν τις πειρατικές επιδρομές και τους Τούρκους Επίσης, στον περίβολο του Κάστρου σώζεται και η εκκλησία της Αγίας Μαύρας.

 

Ικανοποιούμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη… Ταξιδέψτε με οικογενειακό αυτοκίνητοαυτοκίνητο VIP αλλά και με Mini Van για μεγάλες παρέες…

* Όλα τα προγράμματα των ιδιωτικών μας εκδρομών είναι ενδεικτικά και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

**Στην τιμή της ιδιωτικής εκδρομής δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, το γεύμα σας και τα φιλοδωρήματα.

 

Στην προσφορά που θα σας αποσταλεί μετά το αίτημα σας θα περιλαμβάνονται τα καύσιμα, τα διόδια, το πάρκινγκ και όλοι οι φόροι.
  •   Μεναίχμου 5, Νάυπακτος,30300

  •    Tel: + 30 26340 26250

  •    Fax: + 30 2634029998

  •    Mail: info@avancetravel.gr

         

  •   Πρωταγόρα 3, Αγρίνιο,30131

  •    Tel: + 30 2641058700

  •    Fax: + 30 2641058703

  •    Mail: info@avancetravel.gr

         

  • Tηλεφωνικό Κέντρο: + +30 2118008090

© Κατασκευή Ιστοσελίδας DSDC.gr | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ |ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ